Buffetten, op maat samengesteld

Van Roessel Catering en Boerderijproducten neemt u graag alle zorgen uit handen als het gaat over op maat samengestelde buffetten. Hierbij kunt u denken aan een koud buffet, warm buffet, warm & koud buffet, hapjes buffet of een maaltijd buffet. Een buffet kan worden geserveerd als complete maaltijd maar kan ook worden ingezet als hapje tijdens een feestje of borrel.

Een buffet kan besteld worden voor groepen vanaf 20 personen. U kunt de bestelling op de afgesproken datum en tijd ophalen in de boerderijwinkel in Goirle. Op deze locatie kunnen de spullen ook weer schoon door u retour worden gebracht, tenzij anders afgesproken.

Bent u met een kleiner gezelschap? Neem dan eens een kijkje tussen onze borrelhapjes of schotels. U kunt alle buffetten en bijbehorende producten eventueel ook online bestellen. Van Roessel biedt u ook de mogelijkheid om bij uw warme of koude buffet bijbehorend bestek, servies of disposables te reserveren. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Staat er niet bij wat u in gedachten had ? Wij maken het graag voor u. Bel even voor een afspraak of loop gewoon even binnen in onze winkel. Wij verzorgen de traditionele buffetten maar we kunnen voor u ook een gerecht maken met insecten of met zeewier, alles is mogelijk!